Verzenden en retourneren 

​Een elektrische fatbike is natuurlijk niet zomaar een aankoop. En een e-bike van Erollz is geavanceerde fiets. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij jou voor de deur staat en geven we, overal ter wereld, 1 jaar garantie.​

Welke land sturen we onze elektrische fatbikes en elektrische steps?

Elke land is verzending gratis.

Hoelang duurt het voordat mijn elektrische fatbike of elektrische step voor mijn deur staat?

We werken met verschillende logistieke partners en afhankelijk van de bestemming duurt het gemiddeld tussen 2 en 4 dagen voordat je bestelling aangekomen is.  Zodra je bestelling de deur uit is, ontvang je van ons een mail met een tracking code waarmee je je bestelling kan volgen totdat hij bezorgd is.

Hoe wordt mijn product bezorgd?

Al onze e-bikes en elektrische steps worden voor verzending eerst zorgvuldig geïnspecteerd en bijna volledig in elkaar gezet in onze fabriek, indien er voor gevraagd wordt.

Wat als ik mijn elektrische step of e-fatbike terug wil sturen?

Je krijgt van ons 14 dagen om je fiets gratis terug te sturen als je ontevreden bent. Daar doen we verder niet moeilijk over. Neem twee weken om je fiets goed uit te proberen en laat ons weten als je ergens ontevreden over bent via info@erollz.com. Als je twijfelt is het sowieso handig om de doos goed te bewaren. Die kan je namelijk goed hergebruiken en dat scheelt weer een beetje voor het milieu. Met het gratis retourlabel kan je je fiets terugsturen en zelf een tijd kiezen om de koerier hem op te laten halen.​​

WAT KOST EEN RETOURZENDING?

Een e-bike en elektrische step: Retouren van een e-bike of elektrische step kan bij ons voor €100,- als je binnen 14 dagen beslist om je fiets niet te houden. Dit kan alleen als de product er nog in nieuwstaat uitziet. Mochten er toch gebruikssporen of beschadigingen zijn dan overleggen wij graag vooraf met je welke mindering wij op het retourbedrag in rekening brengen. Voor een retour stuur dan een email naar inf@erollz.com.

Opties: Zorg ervoor dat je de originele verpakking bewaard, dat is makkelijker voor het terugsturen en bovendien beter voor het milieu. Voor een retour stuur dan een email naar info@erollz.com.